01 logo

Linképítés Pr cikkek segítségével 2022-ben

A jó minőségű pr cikkek azonosítása.

By John VargasPublished about a year ago 4 min read
Like

Korábban a Pr cikk jellemzői között említettem egy fontos kulcsszót: objektív. Ha egy funkció rangsorolható, akkor azt mondanám, hogy az egyik legfontosabb elem. Még az eredeti magyarázatban is egy jó PR-cikk azt jelenti, hogy nem pénzért teszik közzé. Ez az elv egybecseng a Google eredeti szándékával is 😉

Nem túl szerencsés név, de ez a leggyakrabban használt és legismertebb kifejezés. Abban különbözik a PR cikkoldalaktól, hogy már eleve nagy látogatottságuk van. Az itteni cikkek többnyire természetesek, a fizetett prémium cikkek elenyésző százaléka jelent meg. Ezek a linkek akár több látogatót is hozhatnak az oldalra, ha a cikkek megfelelő tartalommal és kifinomult dizájnnal rendelkeznek. Ezek a linkek valódi erőt adhatnak egy webhelynek, mert komoly bizalmi tényezővel rendelkeznek. Azonban ez is egy fekete kalap megközelítés, aminek ára van. Az árak a kicsitől a nagyig terjednek.

Összességében elmondható, hogy az internetes marketing koncepciójában nem lesz jó egy jó PR cikk, ha valaki úgy írja meg, hogy az megfeleljen az elvárásoknak. Nem jó, ha a PR-cikk képet fest arról a vállalkozásról vagy eseményről, amelyet látni szeretnél.

Hozzon létre kiváló minőségű pr cikkeket.

Egy jó PR-cikket írni összetett feladat. A potenciális érintettek figyelmét nemcsak a szöveg (azaz olvashatósága), hanem a vizuális elemek is lekötik. Éppen ezért a PR cikkírást érdemes több félhez kiszervezni, hiszen mindegyik biztosíthatja, hogy sikeres legyen a szakterületén.

Nem véletlenül bízzák sokan a PR-cikkek megírását szakemberekre. Az írás szakma, de sok intuíciót és tehetséget igényel. Ugyanakkor nem mindegy, hogy sikeresen írsz-e olyan stílusban, amely megfelel az értékesíteni kívánt embereknek és célcsoportoknak, hiszen ez is lehet a siker titka. Ha segítségre van szüksége egy PR-cikk megírásához, az olyan webhelyek, mint a bestblog.hu vagy a best22.hu, sokat segíthetnek.

A PR (Public Relations) manapság nagyon gyorsan növekszik, de a meggyőző PR-cikkek írása még mindig az iparág egyik fontos része. Minden kommunikációs szakembernek ismernie kell a titkát, hiszen egy kampány sikere múlhat rajta. Somogyi Zsófia, a Marketing21 tartalommarketing szakértője összegyűjtött 8 tippet, amelyek akkor is hasznosak lehetnek, ha szövegíróként még csak most ismerkedsz a PR-típusokkal.

Tegyen közzé jó minőségű pr cikkeket.

A sikeres PR-cikk négy dolgon alapul: informatív, tárgyilagos, hatékony és olvasható. Felejtsd el a termelési jelentéseket és a statisztikákat vagy az unalmas bejelentéseket! Az emberek szórakoztatás, tudás vagy oktatás céljából fogyasztanak tartalmat.

A Pr-cikk akkor jó, ha tárgyilagos, informatív és olvasható, azaz hasznos információkkal szolgál a releváns érdeklődésű embereknek és potenciális ügyfeleknek. Ugyanakkor egy adott területen, tevékenységen belül hasznos ismereteket ad az adott szolgáltatáshoz, termékhez kapcsolódó objektív, személyes tapasztalaton keresztül.

Fontos, hogy a beadványok mindig teljesen kidolgozottak és jó minőségűek legyenek, így partnerei biztosan örömmel publikálják. A tartalom témáját mindig érdemes előre megbeszélni, hogy a bejegyzés releváns legyen Ön és a kiválasztott oldal látogatói számára.

Keresőoptimalizálás linképítés segítségével

A keresőoptimalizálás vagy SEO olyan online marketingstratégiák összessége, amelyek célja a webhely láthatóságának javítása a keresőmotorok eredményoldalain. Ez olyan webhelyek létrehozását jelenti, amelyek jól megtervezettek, releváns információkat tartalmaznak és könnyen navigálhatók. Alapvetően a SEO számos módot kínál a webhely láthatóságának növelésére az online felhasználók számára. Ezenkívül olyan technikákat kínál, amelyek segítségével javítható a webhely teljesítménye. Egy jól kivitelezett SEO stratégia jelentősen növelheti a weboldal sikerének esélyét.

Mindenekelőtt a Google azt szeretné, ha a keresési eredmények között megjelenített weboldalak releváns kulcsszavakat és kifejezéseket tartalmaznának. Ehhez magas minőségű vissza linkeket használ. Ha például javítani szeretné webhelye keresőoptimalizálási rangsorát, ügyeljen arra, hogy minden bejövő linkje kiváló minőségű forrásokra mutasson. Így növelheti webhelye helyezéseit, és növelheti a látogatók számát. Ezenkívül létfontosságú annak biztosítása, hogy egyetlen kimenő hivatkozás se mutasson a főoldaltól távolabbra. Alapvetően hatékony belső linkstruktúrát szeretne felépíteni a webhelyén, mielőtt bármilyen külső hivatkozást hozzáadna.

Minőségi back link

A jó minőségű vissza linkek építése a SEO egyik legfontosabb szempontja. A visszahivatkozás két olyan weboldal vagy webhely közötti kapcsolat, amelyek pozitívan vagy negatívan kapcsolódnak egymáshoz. Például: ha egy másik webhelyre mutató hivatkozással pozitív visszahivatkozást hoz létre, az idő előrehaladtával ez a hivatkozás erősebbé válik, és erős kapcsolattá válhat a két weboldal között. Másrészt negatív link kiépítése is lehetséges; ebben az esetben úgy kapcsolja össze az egyik weboldalt a másikkal, hogy hivatkozik az adott weboldalon található cikkre, majd saját megjegyzéseket fűz hozzá a cikkhez. Amint el tudja képzelni, a negatív vissza hivatkozásokat sokkal könnyebb létrehozni, mint a pozitívakat.

A tartományhivatkozás a visszafelé irányuló hivatkozások egyik fajtája, és egy külső kapcsolat két, releváns kulcsszavakkal vagy kifejezésekkel kapcsolatos weboldal vagy webhely között. A vissza linkek létrehozásának módja az, hogy releváns domain neveket választ a cél kulcsszavaihoz vagy kifejezéseihez. A .com domainekről származó visszamutató hivatkozásokat általában a legerősebb hivatkozástípusnak tekintik, mivel a világ egyik legnépszerűbb webhelyéről származnak. Ezenkívül a Google előnyben részesíti a .com domain visszamutató hivatkozásait, amikor egy weboldalt a keresési eredményekhez értékel. Ezenkívül a Google előnyben részesíti a .com domain visszamutató hivatkozásait, amikor egy weboldalt a keresési eredményekhez értékel.

Organikus linképítés

A második típusú linképítési technika az organikus linképítés néven ismert, és magában foglalja a tartalom közzétételét más webhelyeken, és azokon belüli hivatkozások létrehozását. Ezt a módszert általában olyan PR-szakemberek vagy bloggerek alkalmazzák, akik ismerik a cikkírást, és hangjukkal és előadásmódjukkal ragadják meg a közönséget. Cikk készítésekor érdemes horgonyszöveget beilleszteni, amely olyan szöveg, amely az Ön weboldalára irányítja az embereket, amikor rákattintnak – így az organikus linképítés révén építheti fel webhelye helyezéseit!

A jó minőségű vissza linkek építése nő. a keresőmotorok eredményoldalain (SERP) való láthatóság növelésének esélye. Másrészt a negatív vissza linkek létrehozása megnehezíti a Google számára a spam jellegű webhelyek azonosítását a keresési eredmények között. Ezért fontos, hogy bárki, aki érdeklődik SEO rangsorának javítása iránt, megértse ezeket a stratégiákat, és alkalmazza őket webhelyén!

A cikk forrása: https://bestblog.hu/linkepites-pr-cikkek-segitsegevel-2022-ben/

how tostartup
Like

About the Creator

John Vargas

Blog writing and seo services from Hungary. One of blog sites. My works: Gress

Best 22 blog

Prémium linkek

Wellness

Szülőknek Games

Reader insights

Be the first to share your insights about this piece.

How does it work?

Add your insights

Comments (1)

Sign in to comment
  • John Vargas (Author)about a year ago

    Other blog site: https://best22.hu

Find us on social media

Miscellaneous links

  • Explore
  • Contact
  • Privacy Policy
  • Terms of Use
  • Support

© 2024 Creatd, Inc. All Rights Reserved.